Ads

Sunday, September 18, 2011

Pengumuman Pindah Ke 'Rumah Baru'

Salam Hari Raya dan Salam Hari Malaysia. Che Mid dengan rasminya telah berpindah ke rumah baru di che-mid@blogspot.com mulai semalam, 16 September 2011.

 Che Mid mohon sangat-sangat para pembaca tersayang terus mengikuti blog baru ni. Jangan putuskan silaturrahim yang telah di bina selama ini. Juga buat 'follower' baru dan terkini, maaf banyak-banyak, baru kenal dah pindah pulak.  Teruskan follow okay. Che Mid tunggu di sana!! 

7 comments:

ajumohit said...

Kak link tu salah sbb x view Umah baru Akak tu, nnti Akak bg linknya ye

azieazah said...

Yup.. mungkin sebab ada “@’ tu, so link tu tak pergi. Error!

Mohon semak.

hani@debumelukut said...

haaa..betul lah, saya pun cuba tak leh gak.senang2 che mid add kita dulu..sayang lah sbb dah lama duk follow ni..

Nizam said...

Koi ingat rumoh baru mane tadi

che mid said...

Alahai, budak baru belajar le katakan.. lama belajar pun tak reti-reti, sendiri cuba pun tak leh gak.. nanti try lagi..

Kakzakie said...

Harap kakak dapat follow lagi Che Mid. Tunggu rumah baru betul-betul siap ye CM...

~izan~ said...

ha ah la kak,nnt bg smula link tau.izan akan follow akak =)