Ads

Tuesday, November 16, 2010

Jom bersenam dengan Deeja

Makcik-makcik, anti-anti.. pakcik-pakcik dan angkel-angkel..mari ikut Deeja eksesais.. kuruskan badan anti dan angkel yang dah kembang-kembang tu ya!! Mula-mula angkat dua-dua tangan macam ni!!dan lompat-lompatkan kaki. Buat 10 kali..


Lepas tu duduk, unjurkan kaki kiri dan rendahkan badan macam ni... kira 1 sampai 10. Buat sampai boleh.. walaupun dihalang oleh perut anti dan angkel yang macam ada baby tu..


Ha.. jangan main citing tau!! Lepas tu luruskan kaki kanan ke depan, kaki kiri ke tepi macam ni...sengetkan badan ke depan.. kira 1 sampai 10. Lepas tu ke kiri pulak.. buat sampai penat..


Seterusnya senaman muka...

untuk awet muda...

Buka mulut seluas yang boleh, nak jelir lidah sekalipun boleh takde masalah..buat lama-lama, tapi kalau nampak lalat cepat-cepat tutup mulut tu..!!

Akhir sekali

tiru macam ni



 


Memang cantik muka anti dan angkel kalau buat macam ni.. ha ha !!

9 comments:

Lina Rahim said...

aleelelellee...comelllnya Deeja..meh la aerobic sama aunty, sebab aunty skg dah gemuk

Roszana said...

Photo yg akhir tu sebijik macam orked.....tapi siap ada bunyi....aaaunnnng....haha

Nida said...

tomelnya..... macam nak picit2 mulut tu :)

norliza_osman said...

geramnya..bile lah kita boley berjumpe kan.. Insyaallah..

Nora Asfa said...

Tersenyum-senyum tengok pic Deeja comel ni.. eeee geram nyer!!! Cerdik!!

Suka baca caption kat setiap gambar tu..!! senyum sampai telinga.. :)

Adnazthie said...

Salam Che Mid...
Insyaallah dah sampai ke SP kan..
nnt rerajinlah hapdet xtvt tu..lepas rindu kat Deeja dari jauh..

Jejaka Desa said...

Gaye ngange mulut ter koi suke nengok.Mesti dia sokmo buat...

Teratak Amir Amira -{@ said...

best ye ada anak kecil ni, boleh main-main lagi.

Che Mid said...

Maaflah kawan-kawan, tak reply komen .. sebab dah pindah tempat baru ni.. takde internet lagi.. coverage problem. Hari ni baru dapat update.. tu pun lepas berebut dengan anak..